[rev_slider alias="bankje"]

Ambitie


De Werf is een samenwerkingsverband van  Stebo, Kessels & Smit, Evenwicht, Nieuwmakers en Beverconsult. Een gezelschap van  mensen die elkaar vinden rond een gezamenlijke passie: mensen, groepen en organisaties stimuleren om het beste-wat-is te ontdekken en te ontwikkelen tot nieuwe antwoorden en acties op de prangende uitdagingen van vandaag en morgen.


We zijn geboeid door het vermogen van Appreciative Inquiry, een veranderingsleer die ons keer op keer verbaast en bevestigt dat in mensen en groepen een onnoemelijk potentieel aan kracht, oplossingsgericht vermogen en creativiteit schuilgaat. Alleen al de activiteit van het ontdekken van kracht en sterkten is hoogst verbindende en transformerende ervaring voor wie erbij betrokken is.


Wanneer we een platform creëren waarop mensen mogen en kunnen tonen wat hen bezielt, raakt, enthousiast maakt, ontstaat verandering haast vanzelf in de richting van wat nodig is. We denken dat net in die authentieke verbindingen tussen mensen in groepen, in organisaties en over organisaties heen de potentie ligt voor de noodzakelijke ontwikkelingen waar we als samenleving voor staan.


Die wind wil De Werf door Vlaanderen laten waaien. We nemen samen initiatieven die leiden tot meer maatschappelijke waardering voor de sterkten van mensen en groepen. We bieden platformen voor professionals en vrijwilligers die willen leren hoe ze zelf verandering kunnen stimuleren en begeleiden.  We begeleiden leer- en verandertrajecten op maat.  We inspireren tot nieuw denken en nieuw handelen, in een tijd die barst van verandering.