[rev_slider alias="boekskes"]

Boekenplank


Waarderend Veranderen

Voor leidinggevenden die de ambitie hebben om ontwikkelprocessen aan te pakken die niet altijd even strak te plannen of te controleren zijn. Ze zijn wel degelijk vanuit hun rol bewust te initiëren, te begeleiden en te stimuleren. Je kan de inhoudstafel en een paar hoofdstukken inkijken op www.waarderendveranderen.com.

Door Luc Verheijen, Saskia Tjepkema & Joeri Kabalt. Uitgave van Academic Service

Vuurwerkt

Een coachingsstijl die de principes van Appreciative Inquiry volgt. Geschreven voor mensen die het vuur van talent en bezieling bij anderen willen aanwakkeren. Wordt ondermeer gebruikt in loopbaanontwikkeling, – coaching, studiekeuze, inburgering, teamontwikkeling.

Door Griet Bouwen & Myrielle Meeus. Uitgave van LannooCampus

Leiden naar talent en bezieling

Focus op de sterkten van je medewerkers en bouw op het werk aan relaties van hoge kwaliteit. Het boek onthult de krachtlijnen van Appreciative Inquiry en zoomt in op inspirerende praktijkvoorbeelden. Je ontdekt hoe je de kwaliteiten van jouw team en organisatie kan stimuleren.

Door Griet Bouwen, uitgave van LannooCampus

AI Magazine

Tijdens de wereldconferentie Appreciative Inquiry in Gent (2012) diepte een generatief nieuwsteam van vrijwilligers dagelijks verhalen en nieuws op.  De beste inhoud kwam aan bod in het Conferentiemagazine.

Eindredactie: Griet Bouwen en Annet van de Wetering. Online lezen, downloaden of laten drukken kan via www.2012waic.com